SLANK WORDEN EN BLIJVEN

Meer energie en minder last van buikpijn.

Lekker in je vel zitten en blij zijn met je spiegelbeeld.

Met de juiste tools en motivatie kan jij dat ook.
Wil jij dat ook?
Boek dan nu een gratis gesprek.

Af en toe mag je best iets lekkers, maar dan moet het ook wel ècht lekker zijn. Met een rapportcijfer van een 8 of hoger.

– Gina van Zundert –

HERKEN JE JEZELF HIERIN?

Je bent een zorgzame vrouw, maar door de zorg voor anderen kom je zelf veel te vaak onderaan je prioriteitenlijst. Daardoor heb je weinig energie en dat “los je op” door te snacken of te snoepen. Je hebt last van klachten die misschien wel veroorzaakt worden doordat je teveel weegt, zoals moeite met bukken, pijn aan je gewrichten of problemen met slapen.
Maatje 36 hoeft voor jou niet per se maar je wil wel kleren kunnen kopen waar je je happy in voelt. Op dit moment ben je niet blij met je spiegelbeeld en daardoor voel je je niet zo zelfverzekerd als vroeger.

Je hebt al allerlei diëten geprobeerd, maar als je stopte met het dieet kwamen alle verloren kilo’s er weer bij, plus nog een paar extra. Inmiddels weet je ook niet meer wat je nou wel en niet mag eten.

STEL JE EENS VOOR…

  • dat je blijvend afvalt met normaal eten zonder af te zien…
  • dat je beter voor jezelf gaat zorgen en en daardoor meer energie krijgt…
  • dat je bewust gaat genieten van wat je eet en drinkt, zonder schuldgevoel…
  • dat je vol zelfvertrouwen gaat winkelen om leuke, nieuwe kleren aan te schaffen…

liefdevolle aandacht

Geen grote groepen maar één-op-één gesprekken met liefdevolle aandacht voor jou.

Soms ondersteunend, soms confronterend, maar altijd motiverend.

Die aandacht zorgt er voor dat jij op een andere manier gaat denken over jezelf. Waardoor je van jezelf een hogere prioriteit maakt. Waardoor je goed voor jezelf gaat zorgen in plaats van dat je gaat afzien met het zoveelste dieet, zodat de kilo’s eraf gaan en eraf blijven.

persoonlijk menu

Jij krijgt een persoonlijk menu, gebaseerd op:

  • jouw lichaamsbouw
  • jouw lichaamsbeweging of het gebrek daaraan
  • jouw voor- en afkeuren, maar ook die van de rest van je gezin
  • jouw werk- en sporttijden, ook als je wisselende diensten hebt
  • eventuele voedselintoleranties of -allergieën van jou en je gezin

De menu’s bestaan uit dingen die je normaal gesproken ook zou eten zonder maaltijdvervangers, zodat je dit je hele leven kunt volhouden.

kennis over voeding

Je leert om zelf het verschil te zien tussen feiten en fabels over voeding.

Je profiteert van de opleidingen op het gebied van voeding die Gina continu volgt, zodat je niet zelf alles uit hoeft te zoeken.

Geen experimentele gadgets, hypes of dure poeders. Alleen evidence-based practice, dat wil zeggen wetenschappelijke onderbouwde no-nonsens begeleiding zodat jij het blijvende resultaat krijgt wat je wilt.


Hoe kan ik je helpen?

Persoonlijk Power Plan

Voor vrouwen die weten dat ze niet meer willen lijnen en op zoek zijn naar een krachtige basis waarop ze zelf verder kunt bouwen. Het Persoonlijk Power Plan is een uniek, persoonlijk voedingsplan gebaseerd op jouw doelen en situatie.

Twee maten minder in vier maanden

Wil je liever voor een langere periode begeleid worden? In dit programma ga je 4 maanden lang aan de slag met Gina om een nieuwe routine te ontwikkelen, waardoor je blijvend afvalt.

Geen buikpijn meer

Voordat ik naar Gina kwam, had ik regelmatig last van buikpijn en ik had problemen met mijn stoelgang. Ik wilde weten wat er voor mij gezond was. Ik heb geleerd dat ik vooral meer moet drinken en meer vezels eten. Gina heeft me heel veel tips gegeven waar dat in zit. 
Kadriyee

Goed voor me

Vroeger had ik vaak last van een opgeblazen buik. Ik had weinig energie, overgewicht en weinig structuur in mijn eetpatroon. Nu weet ik wat wel en niet goed is of past bij mijn lichaam qua eten.
Petra

Twee maten minder

Ik ben met het programma ‘2 maten minder in 4 maanden’ begonnen omdat ik me niet fit en niet prettig met mijn eigen lijf voelde. Na 4 maanden ben ik inderdaad 2 maten en 14 kilo minder, maar het belangrijkste vind ik dat me weer fit voel en prettig in mijn vel zit.
Anoniem

Gina is geweldig

Gina is geweldig. Ze doet haar uiterste best om je te helpen.

Shany Calmero

WhatsApp openen
1
Meer weten?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?