Niet aan black friday, niet aan black week of aan black weekend.

black friday boycot

Heb jij dat ook? Al de hele week word ik overspoeld met megakortingen. Mijn mailbox is vol, alle advertenties op facebook en insta gaan erover. 

Ik vind het makkelijker om me af te sluiten voor de aanbiedingen, dan om te kijken of er niet 1 of 2 dingen tussen zitten, die echt wat zijn. Dus sla ik alle advertenties over en ik wis alle mail ongezien. Ik ben op een black-friday-dieet. 

Want met een dieet gaat dat vaak ook zo: zo lang je je aan een dieet houdt en alle extra’s afslaat, gaat het goed. 
En je valt af. Als een dolle vaak. De kilo’s vliegen eraf. Pas op het moment dat je stopt met het dieet en weer normaal gaat eten, gaat het mis. Want dan krijg je een black friday aanbod aan lekkers om uit te kiezen. En dat is supermoeilijk. Probeer je dan maar eens in te houden. Bij black friday word je tenminste nog in toom gehouden door de hoogte van je bankrekening…

Blijvend afvallen lukt daarom niet met een dieet. Wat werkt wel? Normaal eten en bewust snacken en snoepen. 

En dat is super moeilijk tegenwoordig, waar je op iedere hoek van de straat verleid wordt door donuts, croissants en frikandellenbroodjes. Om daar mee om te leren gaan kun je best wat steun gebruiken. Om te leren wat voor jou het beste werkt, om bewust te worden waarom en wannneer je snackt. Om een stok achter de deur te hebben als je motivatie wat minder wordt. 

Kun jij wel wat steun gebruiken tijdens die heerlijke decembermaand? Bel of app me dan op 06-242 044 08. Ik heb in december nog ruimte om 3 mensen individueel te begeleiden. 

Ik doe niet mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp openen
1
Meer weten?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?