Video nieuwjaarswens 2019/2020

In het afgelopen jaar heb ik jou mogen helpen op jouw weg naar een betere gezondheid. Als klant, als volger op Instagram of Facebook, of als abonnee van mijn maillijst. Ik wil je ontzettend bedanken voor het vertrouwen dat je in me heb gesteld.

Mijn wens voor jou in 2020 is dat je jezelf en je gezondheid op nummer 1 blijft zetten.

Sinds een paar weken stuur ik mensen berichten via Whatsapp met tips, recepten en eetweetjes. Om op een ontspannen manier bewuste keuzes te maken.

Als je bij mij klant bent geweest in het afgelopen jaar, ontvang je in 2020 die reminders gratis, omdat ik het belangrijk vind dat je je vooruitgang vasthoudt.

Voor alle andere mensen die ook de reminders willen ontvangen, dat kan natuurlijk! Voor 20 Euro ontvang je heel het jaar 2020 de reminders, als je je tenminste voor 31 januari opgeeft. Daarna gaat het 4 Euro per maand kosten, dus dat betekent dat je 7 maanden gratis krijgt.

Opgeven kan hier.

Ik wens je, behalve natuurlijk die gezondheid, ook een geweldige kerst en heel veel geluk in het nieuwe jaar.

Mijn wens voor jou in 2020
Getagd op:            

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp openen
1
Meer weten?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?