Vorige zondag liep ik samen met mijn liefste de 10 km van de Brabantmarathon in Etten-Leur. Twee keer zo ver en met een hogere gemiddelde snelheid als vorig jaar. Samen kom je verder, door elkaar te steunen en aan te moedigen. Daar geloof ik heilig in!

Ook bij het veranderen van je leven om je overgewicht kwijt te raken, kom je samen verder. In mijn praktijk kun je met iemand samen mijn programma’s volgen. Iemand waarmee je een goede band hebt: je vriend of vriendin, je partner, je vader of moeder, broer of zus. Door elkaar te steunen op moeilijke momenten, is het veel makkelijker om je doel te bereiken. Dat geldt niet alleen voor het veranderen van je eetgewoonten, maar ook voor bewegen, op tijd gaan slapen en “nee” zeggen tegen verleidingen.

Er is een Kernplan van 6 gesprekken in 2,5 maand en een Jaarplan van 26 gesprekken in een jaar.

Om te vieren dat we de 10 km hebben gehaald, geef ik een gratis Kernplan weg aan een duo. De enige voorwaarde is dat één van de twee 14 tot 18 jjaar oud is. Zou dat niet super zijn, als jij samen met een goede vriend(in) over een paar maanden voor leukere kleren kunt shoppen en beter in je vel zit? En als je zelf al een goed gewicht hebt, ken je vast wel iemand, voor wie dit wel van pas zou komen.

Wat moet je doen? 
Stuur mij een berichtje, via de contactpagina of via mail naar gina@levengewicht.nl, waarin je je telefoonnummer en je mailadres vermeld. Op 11 november verloot ik het kernplan onder de mensen die reageren. Delen is sowieso lief!

Samen kom je verder! Winactie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp openen
1
Meer weten?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?