Kun jij wel wat meer energie gebruiken?

Hoeveel energie heb jij op een normale dag? Ben jij tevreden met hoe fit je je voelt?

Hoe kun je er voor zorgen dat je de dingen doet en laat om lekker in je vel te zitten? Ook op de dagen die niet normaal zijn, tijdens een vakantie of in het weekend? Welke gedachtenpatronen en gewoontes moet je je eigen maken om de meest energieke versie van jezelf te worden?

Het aantal mensen met burnoutklachten, overgewicht en diabetes in Nederland blijft groeien, ondanks dat we steeds meer kennis hebben over hoe dat je dat moet voorkomen. Kennis is niet het probleem, het (blijven) toepassen is een probleem!

Ik daag je uit om in 5 dagen kennis te maken met de basisprincipes die zorgen voor meer energie en een optimale lichamelijke gezondheid. Als je deze principes gaat toepassen zul je meer energie krijgen, waardoor er ruimte ontstaat om tijd en aandacht te geven aan de dingen die voor jou het belangrijkste zijn in je leven.

Van 18 tot en met 22 maart kun je gratis meedoen met de Challenge Lekker in je Vel. Je krijgt dan iedere dag via e-mail een opdracht met toelichting en ‘s avonds om 8 uur geef ik extra tips en kun je me live via Facebook (https://www.facebook.com/levengewicht/) je vragen stellen.

Om mee te doen vul je het formuliertje hieronder in en dan krijg je via de mail alle verdere informatie. Doe je mee?

Doe mee met de challenge!

*verplicht veld

WhatsApp openen
1
Meer weten?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?