Persoonlijk Power Plan:

een krachtige basis waarop je zelf verder kunt bouwen

Het is 6 uur ‘s avonds. Je loopt in de supermarkt met een rammelende maag en geen idee wat je wilt kopen. Het belangrijkste is dat het snel op tafel moet staan. Brood en soep bijvoorbeeld. Er zitten toch groenten in soep? Dan is het toch gezond? Of niet? Whatever, geen tijd om daar nu diep over na te denken, er moet gegeten worden… Vandaag was een hectische dag, net als eigenlijk de rest van de week. Eigenlijk wilde je deze week dat nieuwe dieet volgen, maar wie heeft er nou aan het eind van de dag nog energie om uitgebreid te gaan koken? En de kinderen willen dat “konijnenvoer” sowieso niet, dus dan moet je ook nog 2 maaltijden maken.

Stel je voor…
… je voelt je energiek en je valt langzaam af. Je hebt een basis weekmenu voor jezelf, waarvan je weet dat je het prima kunt volhouden. Gewoon dingen die je altijd al at, met wat kleine veranderingen. Je gezin kan gewoon mee eten, sterker nog, ze zijn zelfs enthousiast over de nieuwe recepten. Er is ruimte voor af en toe iets lekkers. Je hebt daarbij lijsten van variatiemogelijkheden.
Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, dat is het Persoonlijk Power Plan.

Persoonlijk

In een persoonlijk gesprek praten we over jouw doelen, wensen en jouw situatie. Op basis daarvan maak ik voor jou een persoonlijk, uniek voedingsplan, dat we in een 2e persoonlijk gesprek doorspreken.

Power

Het belangrijkste is dat jij genoeg energie hebt om te kunnen leven op jouw manier. Het weekplan is een voedzame, krachtige basis, die je naar je eigen inzicht kunt uitbouwen. De tools daarvoor krijg je in de vorm van variatielijsten en recepten.

Plan

Het plan is gericht op blijvend afvallen. Het gaat om bewust keuzes maken, niet alleen nu maar voor de rest van je leven. Omdat iedereen uniek is, zijn die keuzes voor iedereen anders. Dus is ieder plan uniek.

Standaard diëten werken niet, omdat standaard mensen niet bestaan. Iedereen is uniek, daarom heeft iedereen een uniek plan nodig. Een plan, dat je de rest van je leven kunt volhouden, omdat je niet aan het lijnen bent. Niets is verboden, zolang je maar bewust kiest.

Wat krijg je als je “ja” zegt?

  • Het eerste wat er gebeurt is dat er een knop in jezelf omgaat. Je hebt een dappere keuze gemaakt. Dat verandert onmiddellijk hoe je naar jezelf kijkt.
  • We maken een afspraak voor een persoonlijk gesprek van 1,5 tot 2 uur. Hierin bespreken we jouw leven, gezondheid, gezinssituatie, voedingsallergieën etc.
  • Daarna maak ik een uniek, persoonlijk weekplan voor je, gebaseerd op jouw unieke situatie.
  • In een 2e gesprek bespreken we het weekplan en hoe je dat kunt toepassen.
  • Je krijgt variatielijsten voor ontbijt, lunch en tussendoortjes.
  • Je krijgt recepten voor snelle en lekkere avondmaaltijden.
  • Extra bonus! Je krijgt een uniek verwendagboekje. Hierin kun je opschrijven wat voor extraatjes dat je neemt en wat voor rapportcijfer je die geeft. Zo word je je bewust van op welke momenten je behoefte hebt aan een extraatje en waarom.

Dit hele pakket kost 149 Euro. Als je aanvullend verzekerd bent, wordt vaak een groot deel (soms alles) vergoed door je zorgverzekering.

WhatsApp openen
1
Meer weten?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?